Salgsdirektør

Er du stærk på både salg, marketing og ledelse, og vil du være med til at fastholde en allerede betydelig markedsposition?

Virksomheden

Vores kunde er en veletableret, markedsledende virksomhed med hovedsæde i Aarhus. Salg- og marketingteamet har dog deres primære base i København. Kundesegmentet er repræsenteret i hele Danmark og består af salg til både BtC- og BtB-markedet. Virksomheden beskæftiger +350 medarbejdere, omsætter i Danmark for et stort trecifret millionbeløb og er en del af en større international organisation med europæisk hovedsæde.

Jobbet

Med reference til den administrerende direktør og som medlem af direktionen, får du mulighed for at sætte et markant aftryk på virksomhedens fortsatte udvikling. Virksomheden har inden for de seneste år vækstet, men der er fortsat et betydeligt uudnyttet potentiale, som kan frigøres. Dels ved en øget professionalisering af markedstilgangen og dels ved at udvikle nye forretningskoncepter.

Du får det overordnede salgsansvar, hvor dine nøgleopgaver er en kombination af strategiske og ledelsesmæssige opgaver samt operationelle salgs- og markedsføringsopgaver, hvor du selv er en aktiv og synlig sparringspartner for både kunder og medarbejdere. Udover det overordnede salgsansvar, bliver du også ansvarlig for de samlede marketingaktiviteter, så du også den vej bidrager til virksomhedens stærke brand.

Du får ledelsesansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor de fleste sidder i Storkøbenhavn.

Et væsentligt succeskriterie er evnen til at kunne videreudvikle og optimere virksomhedens salgsaktiviteter – og ikke mindst øge markedsandelene, blandt andet ved at vinde udbud- og licitationsrunder.

Din profil

Først og fremmest er du forretnings- og resultatorienteret og motiveret af at øge omsætningen. Du har samtidig en hands on-tilgang til dine opgaver og sætter en ære i at være en synlig medspiller i din salgsorganisation. Du tænker kommercielt og strategisk, er bevidst om dine stakeholders og befinder dig godt i et travlt miljø, samtidig med at du med en selvfølgelighed begår dig på tværs af afdelinger og niveauer.

Du har formentlig en kommerciel videregående uddannelse, men vigtigere er, at du gennem lignende stillinger har opnået succes og dermed kan dokumentere dine gode resultater. Du har helt sikkert erfaring med ledelse og med salg af serviceydelser eller brancher, hvor omdrejningspunktet ofte er salg bl.a. gennem udbudsportaler eller lignende. Du begår dig selvfølgelig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Som person er du udadvendt, skaber og vedligeholder langvarige relationer, og du besidder en naturlig autoritet. Du er robust, vedholdende og har modet til at gå forrest for at sætte dit præg på virksomhedens fremtidige retning.

Du tilbydes

Du får en central rolle i en markedsledende virksomhed med en stærk kultur med korte beslutningsveje og stor handlefrihed.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK