Produktionscontroller

Har du det stærke controllergen, der skal til for at sikre ny forretningsrelevant viden fra produktionen?

Virksomheden

BMI Danmark er nu landets største tagleverandør, efter Icopal og Monier er fusioneret og blevet til BMI Danmark. Virksomheden er en del af BMI Group, der er den største producent af flade og skrå tage i Europa.

Virksomheden beskæftiger 375 medarbejdere fordelt på 8 produktions- og administrationsenheder i hele landet, der hver dag levere høj kvalitet, sikkerhed og effektiv rådgivning til kunder. De 6 danske fabrikker har samlet set mere end 400 års erfaring med produktion af højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og leve op til de danske byggestandarder.

BMI Danmark er i rivende udvikling og har konstant fokus på innovation, hvorfor virksomheden kan tilbyde branchens mest højteknologiske produkter og løsninger.

Du kan læse mere om BMI Danmark her.

Jobbet

Med reference til fabrikschefen og som del af et engageret team, varetager du analytisk og struktureret controlling af produktionen og supply chain på tværs af virksomhedens 4 fabrikker i Jylland. Du får dermed en bred kontaktflade, der indebærer samarbejde med både produktionsledere og finanskollegaer.

Din opgaver består blandt andet af:

  • Opfølgning på produktionsomkostninger og -ordrer
  • Kostprisevalueringer
  • Afvigelsesmonitorering
  • Opfølgning på indkøbspriser af råvarer, handelsvarer og halvfabrikata
  • Diverse rapporteringer – både faste og ad hoc
  • Lageropfølgning
  • Forecast og investeringsanalyser

Funktionen har tidligere været spredt på flere medarbejder, men er nu samlet. Det giver dig mulighed for at være med til at skabe rammerne for produktionscontrolling i BMI Danmark.

Stillingen er med udgangspunkt fra fabrikken i Ikast, men du skal forvente at have arbejdsdage på de øvrige 3 fabrikker i Jylland, ligesom du også vil have mødeaktiviteter på hovedkontoret i Herlev.

Din profil

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som HD eller lignende, og så har du nogle års erfaring med produktionscontrolling.

Din veludviklede analytiske sans sikrer, at ingen tal eller detaljer går din næse forbi – samtidig med, at du får afleveret dine opgaver til den fastsatte deadline. Du er udadvendt og proaktiv i din tilgang til jobbet, og du sætter lige stor pris på at være i et team som at arbejde selvstændigt.

Du begår dig på alle niveauer i en organisation og ved, at den rette kommunikation er afgørende for et godt samarbejde.

Du er vant til at arbejde med ERP-systemer, og har du kendskab til Infor M3 og SAP, vil det være en fordel.

Du er naturligvis knivskarp til Excel, og du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du tilbydes

En både personligt og fagligt udfordrende stilling med mulighed for selv at være med til at udforme jobbet. BMI Danmark er en dynamisk virksomhed med uformel kultur, hvor åbenhed og ærlighed kendetegner dialogen. Miljøet er præget af et højt energiniveau, dedikerede medarbejdere og kort vej fra tanken til handling.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK