Salgschef

Har du flair for salgstræning og relationssalg? Til en nyoprettet stilling søger vi en salgschef med masser af drive og en motiverende ledelsesstil.

Solid virksomhed

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, som er ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. Virksomheden kunne i 2018 fejre 40-års jubilæum og dækker i dag hele Danmark med 671 benzinanlæg, mens hovedkontoret er beliggende i Aarhus. OK forhandler benzin, olie, naturgas, solceller, el, telefoni og varmepumper.

I afdelingen for varmepumper forhandles både jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper. Varmepumper er en energibesparende og miljøvenlig opvarmningsmetode, som samtidig er billig og nem for kunden. Når kunderne køber varmepumper hos OK, bliver der taget hånd om hele opgaven fra indhentning af tilladelser til installering af varmepumpen.

Læs mere om virksomheden her.

Fastholdelse og fremadrettet øget salg

OK’s energitekniske afdeling er i rivende udvikling og salget af varmepumper stiger. Til en nyoprettet stilling er vi på udkig efter en salgschef, der kan fastholde momentum og skabe yderligere vækst.

Med base i Aarhus og reference til markedschefen får du ledelsen af seks engagerede tekniske salgskonsulenter fordelt i hele landet. Du motiverer og udvikler dine medarbejdere, så I som team har de bedste forudsætninger for at nå de fastsatte målsætninger og skabe fremragende resultater for både private og erhvervskunder.

Gennem synlig ledelse følger du kontinuerligt op på salgsmål og KPI’er. Du skaber rammerne for videndeling i teamet, afholder løbende målstyringssamtaler og sikrer den nødvendige salgstræning. Du deltager i sambesøg og afstemmer ressourcer ift. kampagner.

Du får desuden en central rolle i den nyoprettede energitekniske ledergruppe, hvor strategien er fastsat mod udvikling af OK’s energitekniske enhed.

Du går forrest

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men til gengæld er det vigtigt, at du tidligere har skabt resultater inden for relationssalg, og at du kan lære teknikkerne fra dig.

Du evner at sætte dig ind i basale tekniske løsninger og videreformidle disse på en letforståelig måde.

Din forretningsforståelse og et kommercielt mindset kombineret med et godt drive og stærke kommunikationsevner, gør dig i stand til at få succes i et jobbet, hvor det at være hands-on og møde folk i øjenhøjde er vitalt.

Bliv del af en afdeling i vækst

Du tilbydes et job i en velrenommeret virksomhed med stærke værdier. Du indgår i et professionelt team med kompetente kolleger, hvor du bliver en del af OK’s energitekniske hold, der er på vej mod en spændende fremtid.

Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at sætte dit eget præg på funktionen og ligeledes på tværs af organisation.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK