Salgschef

Kan du lede en stærk, dansk salgsorganisation, som afsætter markedsledende produkter inden for byggeindustrien, og er du samtidig parat til at blive en del af et internationalt styret afsætningskoncept?

Virksomheden

Virksomheden er repræsenteret globalt og har hovedsæde i Europa. Virksomheden er et velkendt brand og er kendetegnet ved kvalitetsprodukter og stilrene designs.

Salgsorganisationen opererer globalt og har implementeret stærke centrale koncepter med fokus på salg og marketing.

Den danske organisation har hovedsæde i Aarhus-området.

Jobbet

Du får salgsansvaret for en trecifret millionomsætning i Danmark og skal implementere og eksekvere salgsstrategi, markedsplaner og relevante markedsspecifikke tiltag. Indsatsen er teambaseret, og resultaterne opnås primært via pull-strategier, som understøttes af en solid marketingindsats.

Du får forhandlingsansvaret for nogle få men større kunder, og du får ledelsesansvaret for 5-6 medarbejdere. Du kommer til at indgå i den danske ledelsesgruppe.

Som salgschef bliver du ansvarlig for at udvikle dit team samt at følge op på konkrete aktiviteter, herunder at supportere aktivt brug af virksomhedens CRM-system.

Du bliver bindeleddet mellem den danske salgsorganisation og koncernen i forbindelse med implementering og gennemførelse af konkrete koncepter/projekter, som håndteres organisatorisk gennem en slags matrixorganisation, hvor du repræsenterer det danske marked.

Din base er på koncernens danske hovedkontor i Aarhus-området. Det første år kan du forvente 40-60 rejsedage (Danmark og Europa), som efterfølgende kan reduceres.

Din profil

Du har formentlig en kommerciel uddannelse – det kan være HD-niveau eller lignende, og du har samtidig god erfaring med salg og salgsledelse inden for byggebranchen. Det er især en fordel, hvis du har erfaring med salg gennem forhandlere inden for produkter, som henvender sig til slutbrugeren.

I lederrollen er du åben og direkte, og du formår at understøtte og udvikle dit team. Ligeledes forstår du at sikre fokus og de nødvendige ressourcer på den administrative del af ledelsesjobbet.
Desuden har du en stærk forretningsmæssig og strategisk forståelse og formår at omsætte overordnet strategi til handlingsplaner og klare målsætninger.

Hvad angår dine kommunikative evner, er du flydende på dansk og engelsk – både på skrift og i tale. Samtidig evner du at kommunikere direkte, og gennem din personlige pondus er du i stand til at synliggøre organisationens behov. Desuden er du vant til aktivt at benytte relevante IT-værktøjer og har forstået fordelene ved brugen af et CRM-system.

Som person er du strategisk tænkende, systematisk og har en god struktur. Ligeledes gør din handlekraft, at du er god til at eksekvere og til at få tingene udført.

Du tilbydes

For den rette person tilbydes en spændende mulighed for at være med til at styrke virksomhedens position på det danske marked samt for at påvirke den interne organisation med henblik på forbedringer og optimering.

Afhængig af person og profil vil der på sigt være mulighed for alternative jobmuligheder i Danmark såvel som i udlandet.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK