IT-chef

Har du solid erfaring med at drive og udvikle en sikker og stabil IT-funktion? Har du organisationens behov for øje uden at gå på kompromis med fagligheden, når du træffer beslutninger? Vil du være med til at sætte en klar og tydelig dagsorden for IT? Så er det dig, vi står og mangler.

Virksomheden

Vi søger en dygtig og ambitiøs IT-chef, der vil være med til at videreudvikle IT i en spændende virksomhed beliggende centralt i Nordjylland.

Jobbet

IT-chefen skal udvikle og skabe en stærk, værdiskabende og kundefokuseret IT-afdeling med et højt svarberedskab og en høj medarbejdertilfredshed internt i afdelingen og eksternt ift. support og systemer.

IT-afdelingen skal levere:

 • Driftssikre, fleksible og effektive løsninger
 • Kompetent, imødekommende og pædagogisk daglig brugersupport
 • Seriøs og ærlig rådgivning; såvel på det strategiske som på det praktiske niveau
 • Skarpt fokus på virksomhedens forretningsmål og organisation
 • God, nødvendig dokumentation og høj sikkerhed
 • Rettidig omhu
 • Stort personligt engagement, gejst og humor.

Som IT-chef skal du lede en IT-afdeling på 3-4 medarbejdere. IT-chefen skal sikre det rette service setup og vedligeholdelse af service levels mod eksterne og interne kunder samt sikre drift og vedligeholdelse af netværket, infrastruktur samt basis soft- og hardware.

Af andre hovedopgaver kan nævnes:

 • Udvikling, optimering og drift af eksisterende IT-platforme med henblik på at sikre høj performance
 • IT-support til virksomhedens medarbejdere, så højt medarbejdertilfredshed og højt svarberedskab sikres
 • Udvikling og vedligeholde af IT-strategi for virksomheden med fokus på, hvordan teknologi kan bidrage til at udvikle forretningen, processerne og effektiviteten
 • Sikre IT Governance
 • Projektledelse af egne IT-projekter
 • Procesoptimering inden for hele IT-opgaveporteføljen
 • Ansvar for og ledelse af eksterne samarbejdspartner herunder vurdering af outsourcing
 • Foretage opfølgning og kontraktforhandlinger med IT-leverandører (SLA)
 • Sikre relevante bidrag til strategiarbejdet for virksomheden
 • Sikre altid tidssvarende systemdokumentation
 • IT-sikkerhed
 • Budgetansvar og økonomisk opfølgning på IT-drift og investeringer.

Din profil

Du har formentlig en relevant IT-faglig uddannelse. Du har erfaring fra en lignende stilling i en større privat virksomhed. Du har solid forståelse for IT-systemer og IT-infrastrukturen.

Din faglighed inden for IT-drift er solidt forankret, og du er opdateret på de teknologiske muligheder. Din erfaring er bred nok til både at håndtere tekniske spørgsmål og sikre den fremadrettede udvikling af området. Du har før vist flotte resultater med optimering af IT-værdikæden.

Du har erfaring med projektledelse på virksomhedsniveau, og din evne til at forstå forretningen er i top. Du har haft ledelses- og budgetansvar og har en god økonomisk forståelse, hvilket du bl.a. bruger i forbindelse med forhandlinger, indkøb etc.

Som person er du selvkørende på alle områder. Din robusthed og dit overblik gør, at du kan stå fast, selv når det er svært. Desuden har du en hands-on tilgang til dit område.

Du er en dygtig kommunikator, der er god i skriftlig og mundtlig kommunikation. Derudover evner du at beskrive og forklare komplekse IT-emner klart og forståeligt, også for ikke IT-kyndige. Du evner derfor at bygge bro mellem forretning og IT.

Du har stort fokus på en servicekultur og sætter en ære i at sikre et kontinuerligt workflow via effektivisering og optimering. Du arbejder struktureret og analytisk. Desuden udfordrer du gerne status quo og sætter høje standarder for eget og andres arbejde. Desuden skal du være i stand til at kunne prioritere opgaver og tid.

Idet du er en god projektleder, kan du begå dig på alle niveauer, og du forstår derfor værdien af dialog og involvering af alle medarbejdergrupper i virksomheden.

Du er kendetegnet ved dit gode humør og dit positive menneskesyn.

Du tilbydes

Besidder du IT-kompetencerne til at sikre exceptionel performance? Så har du nu muligheden for at få en nøglerolle hos en dansk virksomhed, hvor du skal drive og udvikle virksomhedens IT-aktiviteter.

Virksomheden tilbyder et selvstændigt og spændende job i en ambitiøs virksomhed, der er præget af et uformelt og åbent arbejdsmiljø med en humoristisk tone, hvor der hersker stor passion og engagement, og hvor arbejdsglæde og kundens behov er i fokus. Som IT-chef får man stor mulighed for at bygge en kompetent og forretningsunderstøttende IT-funktion op.

Derudover er der gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Virksomheden har en resultatorienteret kultur med fokus på medarbejdertrivsel og et stærkt ledelsesgrundlag, hvor du er med til at sætte dagsordenen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK