Salgs- og projektchef

Kan du lede et stærkt og teknisk orienteret salgsteam med fokus på VVS-installatører, grossister og rådgivende ingeniører?

Virksomheden

Geberit-gruppen har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa inden for området af sanitære produkter. Geberit opererer som en integreret gruppe, der har en stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande, hvilket giver enestående merværdi, når det kommer til sanitetsteknologi og badeværelsessanitet.

Produktionskapaciteten omfatter 29 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande og genererede en nettoomsætning på 3,1 mia. CHF i 2018.

Geberit er børsnoteret på SIX Swiss Exchange siden 1999. Geberit har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Der er omkring 50 ansatte i Geberit i Danmark.

Læs mere om Geberit her.

Jobbet

Som salgs- og projektchef får du salgsansvaret i Danmark, hvor de primære kunder og influenter er grossister, VVS-installatører og rådgivende ingeniører.

Jobbet indebærer et stort ansvar inden for salgsledelse, og du får en væsentlig rolle i virksomheden i forhold til motivation og coaching af dine medarbejdere samt at supportere aktivt brug af virksomhedens CRM-system. Derudover er du ansvarlig for opfølgning og forhandling med grossister i forbindelse med konkrete projekter og aktiviteter på det danske marked.

Du kommer til at indgå i den danske ledelsesgruppe, hvor du får direkte reference fra ca. 10 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen er eksterne salgskonsulenter.

Jobbet varetages fra kontoret i Albertslund.

Din profil

Du har formentlig en kommerciel uddannelse – det kunne være på Master- eller HD-niveau og har derudover god erfaring med salg og salgsledelse inden for byggebranchen. Det vil være en fordel, hvis du har en teknisk baggrund samt erfaring fra VVS-branchen.

Du har mindst 5 års ledererfaring og brænder naturligvis for salg og salgsledelse. Som leder er du åben og direkte, hvorfor du aktivt formår at understøtte og udvikle dit team. Ligeledes har du et stort overblik og forstår at sikre fokus på den administrative del af ledelsesjobbet.

Du har erfaring med brug af CRM og har derfor også forstået fordelene ved dette system.

Som person er du udadvendt, har en positiv attitude og har en struktureret tilgang til arbejdet.

Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk – både på skrift og i tale.

Du tilbydes

  • Et job hos en virksomhed som er økonomisk velfunderet og har det nødvendige økonomiske råderum for fremtidig vækst
  • Et uformelt arbejdsmiljø i en teambaseret kultur
  • Fantastiske kolleger, som alle besidder et højt fagligt niveau
  • En attraktiv gagepakke
  • En mulighed for alternative jobmuligheder i Danmark såvel som i udlandet.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK