Team Manager til internt salg

Vil du stå i spidsen for et team, der har ansvaret for, at kunderne altid får den bedste hjælp og rådgivning inden for fremtidens energiløsninger?

Virksomheden

METRO THERM er Nordeuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Virksomheden leverer varmt vand til private kunder og VVS-installatører i hele Danmark.

Kunderne forbinder METRO THERM med suveræn kvalitet og kender virksomheden for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METRO THERM er en del af den globale koncern NIBE Industrier AB. METRO THERM er i vækst og har en sund økonomi.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Som Team Manager for internt salg får du ledelsesansvaret for fire medarbejdere, som hjælper og supporterer kunderne i Danmark med tekniske og kommercielle forespørgsler i forbindelse med Metro Therms produkter - herunder fremtidens energiløsninger og energibesparende produkter.

Du sikrer at kunderne, der ringer til Metro Therm, får den bedst tænkelige og mest professionelle service og tekniske support. Det kan være telefonisk hjælp til f.eks. elektroniske styringer, dimensionering og montering i forbindelse med varmeanlæg, eksempelvis varmepumper, fjernvarmeunits, varmtvandsbeholdere m.m. Reelt kan det omfatte alle de spørgsmål, som kunderne og beslutningstagere møder i relation til Metro Therms varmeprodukter og applikationer. Det overordnede mål er, at kunderne modtager den bedste service.

Din rolle er at være spillende træner, idet du også selv kommer til at deltage aktivt i forbindelse med rådgivning og support af kunder og kollegaer.

I samarbejde med produktionsledelsen får du som Team Manager en koordinerende rolle, hvorfor du også får en bred kontaktflade med de øvrige funktioner i huset.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge, Nordsjælland.

Din profil

For at få succes i rollen som Team Manager, er det vigtigt, at du har lyst til ledelse samt har flair for teknik.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring. Dette kunne eventuelt være fra en kundeorienteret support funktion. Hvis du har erfaring fra VVS, EL eller kølebranchen er det klart en fordel.

Du besidder et stort kundefokus, og du brænder for at levere en god serviceoplevelse. Det falder dig naturligt at supportere kunder og kollegaer, både vedr. tekniske- og kommercielle forhold.

Som person:

  • Er du struktureret
  • Formår du at bevare overblikket i perioder med mange bolde i luften
  • Har du en naturlig autoritet og lyst til at være i lederrollen
  • Har du gode kommunikationsevner.

Du tilbydes

Et spændende job i et velrenommeret firma med stolte traditioner, og som er ejet af en stærk koncern med en sund økonomi.

Du vil få muligheden for at dyrke og udvikle din tekniske applikationsviden inden for varme løsninger, og din hverdag vil være præget af en stor kontaktflade bestående af både kunder og kollegaer.

Du får en konkurrencedygtig lønpakke, der afspejler kvalifikationer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK