Ejendomsadministrator

Sætter du en ære i at yde høj kvalitet og god service, og vil du arbejde med en bred vifte af administrative opgaver inden for ejendomsadministration?

En alsidig og spændende hverdag

Det essentielle i jobbet bliver at sikre et tilfredsstillende serviceniveau og en effektiv administrationsfunktion.

Du får reference til økonomichefen, og bliver en del af et engageret og kompetent team. Der er tale om en nyoprettet stilling, så der vil desuden være stor mulighed for at præge stillingen.

Dine arbejdsopgaver vil ligge inden for det spektrum, der naturligt forekommer for en ejendomsadministrator i en ejendomsadministration. Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver tælle:

  • Servicering og registrering af nye lejere, herunder afregning, ny lejekontrakt mm.
  • Beboerkontakt, herunder håndtering af henvendelser fra lejere, klager mm.
  • Daglig bogføring og betalinger, herunder også behandling af klagesager og nævnssager
  • Styring af tilsyn med ejendommen
  • Lejereguleringer og opkrævninger, herunder varsling ved lejeforhøjelser og rykkeprocedurer
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Hvem er du?

Du er måske uddannet ejendomsadministrator eller er i gang med uddannelsen, eller måske har du en anden relevant uddannelse inden for ejendomsadministration.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med alle de ovennævnte opgaver, men det vil være en fordel, at du har minimum +2 års erfaring med administration af ejendomme.

Du er en dygtig kommunikatør med et stærkt kundefokus, som sætter en ære i at yde høj service, både over for dine kolleger og overfor de lejere, som du har det daglige ansvar for at servicere.

Som person er du robust, ansvarsbevidst og selvstændig, og du er altid klar til at give en hånd med, når der er brug for det. Du har en positiv indstilling til nye udfordringer, og motiveres af at have en stor kontaktflade.

Mulighed for stor indflydelse

Med reference til økonomichefen træder du ind i en alsidig stilling. 1927 Estate er en virksomhed med klare værdier, højt til loftet og korte beslutningsveje, hvor du vil opleve, at dine idéer bliver hørt.

Du bliver en del af et højt kvalificeret team, der er kendetegnet ved en god portion ambitioner og motivation. Dermed bliver der gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt i gode omgivelser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK