CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Global Supply Chain Director

Erfaren leder der evner at drive det både strategiske og operationelle ansvar inden for global produktion, logistik og indkøb.

Jobbet

DESMI vækster markant og til fortsat at lede hen imod World Class Manufacturing, søger vi en erfaren leder, som er vant til at begå sig internationalt, og har Supply Chain erfaring fra maskinindustrien. Har du erfaring med systemleverancer til industri eller marinebranchen er dette kun et plus.

Med reference til Managing Director, vil du få…

  • Ansvaret for koncernens globale logistik, indkøb og outsourcing. I samarbejde med lederne for logistik og indkøb at sikre optimal udnyttelse af ressourcer på tværs af organisation og geografi.
  • Ansvar for optimering og udvikling af den globale produktionskapacitet og kompetence, således produktionen altid er konkurrencedygtig på det globale marked.
  • Det overordnede ansvar for produktionen i DESMI i Danmark, som skal løftes til ”Next level”
  • Ansvar for, i samarbejde med ledelsen i fabrikken i Kina, at optimere og kordinere bedst mulig udnyttelse af produktionskapacitet

Herudover vil de væsentligste indsatsområder bla. være ledelse af et teknisk team, der har førerrolle i at drive DESMI op på et endnu højere kompetence- og kapacitetsniveau.

Organisationen under dig består af et lederteam 4 medarbejdere i direkte reference og 100 medarbejdere i underliggende organisation i Danmark. Globalt har du medarbejdere i indirekte reference i en matrix-organisation.

Du får base på hovedkontoret i Nørresundby.

Din profil

  • Du er dedikeret, arbejder med et godt overblik, visionær, evner at se og udnytte muligheder samt sætte spørgsmålstegn ved tingene på en konstruktiv måde.
  • Du har en vedholdende arbejdsstil med evne til at tage det lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen.
  • Du har erfaring med at arbejde i matrixorganisation
  • Du går forrest, er en inspirerende leder og vant til, med den rette dynamik, at være den drivende kraft og den der ”spiller bolden”.
  • Det er vigtigt, at du er “hands-on” og klar til selvstændigt at løse driftsopgaver.
  • Du har en uformel omgangsform og er en god kommunikator

For DESMI har den rette kandidat erfaring fra en international virksomhed. Du har måske ansvar for hele produktionsprocessen, herunder global logistik og sourcing samt produktion på flere sites internationalt. Data er derfor en stor og naturlig del af din hverdag og ofte vejen til at nå i mål.

Stillingen kræver en teknisk og økonomisk/kommerciel indsigt og forståelse, hvorfor det er et krav, at du har en teknisk uddannelse på ingeniørniveau eller tilsvarende evt. suppleret med en økonomisk kommerciel uddannelse på HD/MBA niveau.

Du tilbydes

Et attraktivt job i en spændende international virksomhed med stort vækstpotentiale. Der ligger ligeledes faglige og personlige udfordringer, hvor du selv former din hverdag.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK