Reparatør med el-erfaring

Har du lyst til at være en del af et stærkt teknisk team, hvor opgavepaletten er bred, og hvor samarbejdet er i top?

Spændende og alsidigt maskinrum

Som reparatør bliver du en del af et team bestående af en vedligeholdelseschef og to reparatører. Teamet har ansvaret for virksomhedens tekniske reparationer og vedligehold og dermed bl.a. elektronisk fejlfinding, mekaniske reparationer samt forbyggende vedligehold ud fra vedligeholdelsessystemet. Maskinrummet indeholder maskiner fra moderne PLC-maskiner til det lidt ældre materiel.

Du er med til at sikre driften af produktionslinjer og randområderne. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Gennemførelse af forebyggende mekaniske vedligeholdelsesopgaver
  • Fejlfinding og reparationer ved bl.a. driftsstop
  • Eftersyn af maskiner – PLC’er mv.
  • Deltagelse i små og store forbedrings- og udviklingsopgaver
  • Vagttelefon (inden for den normale arbejdstid)
  • Ad hoc-håndværksopgaver.

Du er en dygtig håndværker med forstand på det el-tekniske

Du har hænderne skruet rigtig på. Du kommer med flere års erfaring fra en produktionsvirksomhed, men branchen er ikke afgørende. Dermed kommer du med erfaring fra de nævnte arbejdsområder og meget gerne med viden inden for el-området. Det vil hertil være et plus, hvis du har erfaring med PLC’er.

Vi ser helst, at din uddannelsesmæssige baggrund er som elektriker/industrielektriker, men du kan også komme med en baggrund som automatikmekaniker, maskinarbejder eller lignende.

Du kan arbejde selvstændigt, men samtidig er du en holdspiller med et godt humør. Du er loyal, pligtopfyldende og ikke mindst forandringsparat og fleksibel. Du trives med forskellige opgavetyper og er ikke bange for at tage fat. Du har erfaring med dagligt at anvende et vedligeholdelsessystem.

Det tekniske team

Du tilbydes en særdeles spændende stilling med betydelige faglige og personlige udviklingsmuligheder både i dagligdagen, men også i forhold til løbende relevant opkvalificering i form af kurser mv. Du kommer til at indgå i et erfarent team med humor og åben kommunikation, hvor man hjælper hinanden.

Du får frihed under ansvar og mulighed for at prøve kræfter med en bred pallette af spændende tekniske opgaver. Elcold kører på nuværende tidspunkt ét skift, og dermed får du attraktive arbejdstider i en spændende virksomhed.

Søg stillingen