Sales Manager til vækstvirksomhed

Er du kommerciel stærk og en ambitiøs Sales Manager, som har motivationen og evnerne til at stå for salg og marketing i en ung vækstvirksomhed med fokus på den grønne omstilling?

Overordnet salgsansvar og relationsopbygning

Med reference til den adm. direktør bliver du udførende ansvarlig for salgsfunktionen og helt central i forhold til eviShines vækststrategi. Opgaven er at udbygge eviShines store portefølje af betydende kunder og virksomhedens gode position på det danske marked. Målet er, at eviShine på sigt også skal have en veletableret og stærk position på det internationale marked.

EviShines løsninger og services er attraktive for aktører og interessenter i hele værdikæden fra idé og design over produktion til idriftsætning af et solcelleanlæg. Du får en vigtig opgave i at arbejde med relationsopbygning og salg 360 grader rundt med både projektejere, rådgivere og teknikleverandører.

Yderligere om rollen:

 • Varetage hele salgsprocessen ift. den enkelte kunde - ofte længerevarende fra den initiale kontakt til ordre
 • Identificere, bearbejde og arbejde med nye kunder
 • I samspil med eviShines CEO og CTO, udarbejde strategier for salg og markedsføring, samt implementering af disse
 • Markedsbearbejde herunder deltage i messer, placere indlæg i faglige fora, medier og på relevante online medier
 • I samspil med dit team, sikre at salget er velorganiseret og hviler på optimerede metoder.

Opsummerende bliver din hverdag spændende og varierende, men den vigtigste opgave bliver at sikre, at eviShine realiserer sit vækstpotentiale.

EviShine har kontor i Aarhus.

Med ildhu går du til salgsopgaven

Din specifikke uddannelsesmæssige baggrund betyder mindre end den rette erfaring og personlighed. Du kan eksempelvis have arbejdet med teknisk salg, og så besidder du en naturlig entusiasme, som brænder igennem både internt og i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Du kan salgshåndværket og kan nikke genkendende til det væsentlige af:

 • Du har resultatrige erfaringer med BtB og/eller BtG kunder - store virksomheder, kommuner, regioner, statslige enheder, boligselskaber, energiselskaber og uddannelsesinstitutioner.
 • Du trives med at identificere og arbejde med nye kundeemner, herunder det opsøgende salg.
 • Du har flair for hurtigt at sætte dig ind i teknisk baserede serviceløsninger, anvendelsesområder og værdien for kunderne.
 • Du tænker digitalt og ser betydningen af at bruge mulighederne.
 • Du arbejder metodisk og målsøgende – du er systematisk og har blik for de væsentlige detaljer uden at miste overblikket.
 • Du arbejder selvstændigt og motiveres af at skabe resultater af god kvalitet og god økonomi.
 • Du er god til at lukke et salg.
 • Du er nysgerrig og åben for læring, idérig og kreativ, men ”ikke mere end”, at du også er en afslutter, der skaber resultater.

Personligt trives du i en dynamisk organisation med høj grad af medansvar. Du har et stort personligt drive og er god til at samarbejde - også selv om du har travlt med at nå dine salgsmål. Du er god til at åbne og vedligeholde relationer - du opbygger troværdighed og legitimitet, uden nødvendigvis at kende de tekniske detaljer.

Down to earth virksomhed, hvor faglighed vægtes højt!

Som Sales Manager ved eviShine bliver du en del af en teamorienteret organisation med en glad, positiv og uformel omgangstone. Her vægtes faglighed, opfindsomhed, fleksibilitet og resultater højere end hierarki. EviShine ledes af en amitiøs, entreprenant og målrettet ledelse.

Du får en grundig on-boarding, hvor du i sparring med adm. direktør og forretningsudviklere klædes på til opgaverne, og tilbydes selvfølgelig en lønpakke efter kvalifikationer.

Søg stillingen