Økonomichef/CFO til nordjysk vækstvirksomhed

Har du talentet og evnerne til at udvikle en økonomifunktion i en fremadstormende, international vækstvirksomhed i Aalborg?

Jobbet

Til en nyoprettet stilling søges en økonomichef/CFO, som får direkte reference til virksomhedens CEO og Founder. Som en del af ledergruppen bliver du ansvarlig for virksomhedens overordnede og daglige økonomifunktion, som omfatter finans, controlling, HR og kommunikation.

Med dit fokus på de økonomiske og finansielle aspekter af Scandinavian Medical Solution A/S’ strategiske og driftsmæssige beslutninger har du ansvaret for økonomistyringen i virksomheden, herunder:

  • Økonomiske analyser, rolling forecast og budgetter i samarbejde med den øvrige ledergruppe og CEO
  • Registrering og styring af fakturering og betalinger
  • Regnskabsudarbejdelse- og afslutning
  • Månedsrapportering af regnskabsstatus til bestyrelsen på profitcenterniveau
  • Udarbejdelse og vedligehold af nøgletal
  • Forsikring, risikostyring og compliance
  • Ansvar for IR-strategi og udførelse heraf i samarbejde med kommunikation og CEO.

Dine evner og potentialer

Din baggrund er formentligt en teoretisk, økonomisk baggrund som cand.merc.aud., HD(R) eller tilsvarende - kombineret med relevant erfaring. Du arbejder i dag med lignende ansvarsområder, og du kommer med erfaring fra en virksomhed, der arbejder internationalt med udenlandske selskaber og kunder.

Måske er du den erfarne profil, eller måske er du talentet på vej og har dermed ikke erfaring med alle ansvarsområderne, men du evner at tilegne dig den nødvendige viden.

Du er den stærke økonomifunderede generalist, der med indsigt, overblik, robusthed og gennemslagskraft skaber unikke resultater. Du er skarp på forretningsudvikling og projektledelse. Altså den brede økonom, der håndterer opgaverne med ansvarlighed og omtanke.

Du arbejder med et stort engagement, og du er dygtig på det operationelle såvel som det strategiske plan.

Som person har du en høj grad af integritet og ordentlighed. Din arbejdsform er proaktiv, og du er den stærke strukturerede analytiker, der med indsigt, overblik, robusthed og gennemslagskraft skaber unikke resultater.

Du er proaktiv og initiativrig kombineret med en naturlig nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver.

Du er naturligvis selvkørende med et stort drive, og du drømmer højst sandsynligt om at få ledelsesansvar inden for de næste par år.

Du har via din gode energi og dit humør en inddragende, motiverende og troværdig adfærd, og du er altid en god sparringspartner for ejerlederne og den resterende organisation.

Dine kommunikative evner er i top både på skrift og i tale, og du er god til at tale med mange forskellige typer mennesker lige fra ledergruppen til kolleger, og bestyrelsen.

Du er naturligvis rutineret bruger af MS Office - især Excel og har et godt kendskab til ERP-systemer - gerne e-conomic.

Du begår dig på et højt niveau skriftligt og mundtligt i både dansk og engelsk.

Du bliver en nøgleperson i forhold til virksomhedens fortsatte vækst og compliance

For dig, der vil med på en spændende rejse i en stærkt vækstorienteret og international virksomhed, er fremtidsmulighederne store. Du vil få et stort ansvar og blive en del af en energisk og visionær ledergruppe, som forventer kraftig ekspansion på verdensmarkedet.

Der tilbydes derfor en stilling med store muligheder for indflydelse både i forhold til kommunikationen med kunderne, leverandørerne, bestyrelsen og internt i organisationen. Det indebærer samlet set, at der er fantastiske spændende muligheder for at udvikle sig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt i takt med væksten.

I takt med den markante vækst investeres der derfor på nuværende tidspunkt i opbygning af en organisation, som kan håndtere denne.

Søg stillingen