Sales Manager, Export

Har du salgserfaring fra det europæiske grossistmarked? Så kan du få en vigtig position i en international leverandørvirksomhed, som er markedsledende i sin branche.

Salgsansvar for Full Flow ventiler

BROEN har iværksat en ny ambitiøs vækststrategi for at styrke og udvikle markedspositionen i eksisterende som nye markeder. Dette gøres gennem øget fokus på salgs- og markedsføringsindsatsen, samt ved at accelerere udviklingen af nye innovative produkter baseret på ny teknologi i anvendelse og fremstilling.

I den nyoprettede stilling som Sales Manager, Export, får du salgsansvaret for de banebrydende HVAC produkter, Full Flow ventiler.

Dit fokusområde bliver salg og forretningsudvikling med fokus på value selling, hvor BROENs Full Flow ventiler har betydelige konkurrencemæssige fordele. Distribution håndteres gennem grossister, distributører og forhandlere.
Dit geografiske ansvarsområde bliver et antal lande i Mellem- og Sydeuropa, hvor valget af lande også vil afhænge af dine sprogkundskaber. Du får tætte relationer til dine kollegaer hos BROEN i Assens samt til kollegaer i flere af Aalberts øvrige datterselskaber.

Du kommer til at opbygge og servicere relevante salgskanaler, særligt med fokus på grossistbranchen. Flere af datterselskaberne i Aalberts benytter allerede salgs- og distributionskanaler, som matcher BROENs produkter, hvilket reducerer indtrængningsbarriererne for Full Flow ventilerne i nye markeder.

BROEN – en del af noget stort!

Du og dine kunder får solid support fra BROENs interne funktioner, herunder kundeservice, marketing m.m.

Sammen med CCO og øvrige kollegaer fra BROEN med HVAC export erfaring, udarbejder du den fremadrettede salgsstrategi, som du herefter implementerer og eksekverer på. Du har konstant fokus på udviklingen i dine markeder, så handlingsplanerne løbende tilpasses, og du anvender CRM aktivt til registrering af aktiviteter m.m.

Din primære arbejdsplads bliver på BROENs hovedkontor i Assens på Fyn, og du kan forvente ca. 80 rejsedage pr. år.

Stærkt salgsgen og god teknisk forståelse

Du har formentlig en kommerciel uddannelse, kombineret med en teknisk viden. Du har flere års erfaring med internationalt salg og kender spillereglerne i grossistbranchen indenfor HVAC området.

Som person er du resultatskabende, ambitiøs og målrettet, og dine kommunikative evner og dit tillidsskabende væsen gør dig i stand til at skabe stærke kunderelationer. Du er drevet af at eksekvere salget.

Du mestrer dansk og engelsk, og vi forventer, at du mestrer endnu et europæisk sprog, eksempelvis tysk, fransk, italiensk eller spansk

Medindflydelse, strategisk ansvar og opdyrkning af nye markeder for stærke produkter

Du bliver en del af en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed, hvor du bliver en vigtig brik i at styrke virksomhedens position.

Du kommer ind i et vækstområde, hvor pipelinen for nye stærke produkter allerede er i fuld gang, og markedsintroduktionen af et endnu bredere produktprogram er på vej.

Du får muligheden for at eksekvere salget af stærke kvalitetsprodukter i et marked med store vækstmuligheder.

Søg stillingen