Produktionsleder med et godt lederskab

Du sikrer, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab, med fokus på værdibaseret- og situationsbestemt ledelse. Er du Brdr. Poulsens nye produktionsleder?

Du følger op "på gulvet" og synliggør mål

Formålet med denne nye stilling er ledelse af produktion samt driften af Brdr. Poulsen i tæt samarbejde med indehaver og dine 7 medarbejdere. Vi søger til produktionen i Pandrup en produktionsleder, som ønsker at blive en central rolle i driften og udviklingen af virksomheden. Med reference til indehaver bliver du ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager, samt den direkte daglige ledelse, kvalitet og løbende udvikling. Alt sammen i tæt samarbejde med dine medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver er således bl.a.:

  • driftsledelse
  • planlægning af produktionen
  • indkøb
  • pakning og logistik
  • kundekontakt
  • ledelse af medarbejdere.

Produktionsmiljø, strukturerede processer og hands-on ledelse

Du har erfaring fra en lignende position eller med projektledelse, og har relevant uddannelse som f.eks. snedker, tømrer eller lignende. Afgørende er det, at du kommer med hands-on ledelseserfaring.

Du har en god forretningsmæssig forståelse, og kan navigere i krydsfeltet mellem produktion/processer og mennesker.

Dine evner til at få tingene til at ske gennem proaktiv adfærd, ledelse og faglig sparring med dine medarbejdere, er afgørende for at skabe gode resultater og trivsel.

Derfor er det væsentligt, at du har:

  • stort overblik, gode lederegenskaber og evne til at lede situationsbestemt
  • evnerne til at strukturere og systematisere
  • positive og tydelige kommunikationsegenskaber, så du holder dig tæt på medarbejderne.

Personligt har du et højt energiniveau, og drives af at få tingene til at ske og se resultater. Du er kvalitetsbevidst og forstår gennem din ledelse at skabe et godt arbejdsmiljø. Du holder ”hovedet koldt” i pressede situationer, og forstår at omsætte udfordringer til konkrete løsninger via dine gode analytiske evner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til dine medarbejdere, og du er robust og stortrives i en meget operationel lederrolle.

Sæt dit præg på en spændende virksomhed og skab flotte resultater

Du kommer med på en spændende rejse i en stærk virksomhed med store fremtidsmuligheder. Du får en fantastisk mulighed for at udvikle dig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt i takt med virksomhedens udvikling. Du bliver leder i en virksomhed, som allerede i dag er en succes.

Søg stillingen