Psykologer som vil gøre en forskel for udsatte børn og unge i Grønland

Vi er åbne overfor din baggrund, du kan være erfaren, nyuddannet eller i starten af din karriere som psykolog. Så grib chancen, få en oplevelse og vær med til at sikre gode livsbetingelser for udsatte børn og unge i Mælkebøttecentret, Nuuk.

Jobbet

Mælkebøttecentret er en selvejende virksomhed i Nuuk, som tilbyder en unik kombination af udredning og aktivitetstilbud til udsatte børn og unge i Grønland.

Som psykolog ved Mælkebøttecentret bidrager du til udviklingen af organisationens psykologrådgivning, så sociale og psykologiske problemstillinger i Mælkebøtten og tilhørende boenheder tilgodeses. Du er med til at sikre, at der findes gode løsninger for både personalet og de børn og unge, som benytter centret.

Dine kommende arbejdsopgaver består af fire spændende hovedområder:

 • Psykologisk udredning af anbragte børn
  Psykologisk udredning og psykologiske undersøgelser af de børn, der er anbragt i Mælkebøttecentret.
 • Terapiforløb med børn
  Behandlingsopgaver i form af individuel terapi eller gruppeterapi for børn og unge, der er anbragt ved Mælkebøtten eller boenhederne.
 • Koordinering af behandlingsplansmøder for alle børn
  Organiseringen af og deltagelse i behandlingsplansmøder, hvor der udarbejdes pædagogiske behandlingsplaner for det enkelte anbragte barn. Hertil evalueringer af behandlingsplaner.
 • Supervision og undervisning af personale
  Undervisning og kompetenceudvikling af medarbejderne i Mælkebøtteorganisationen og yde supervision efter behov.

Derudover skal du være frisk på at medvirke i PR og markedsføring af Mælkebøttecentres brand og værdigrundlag.

Hvem er du?

Du kommer med en psykologfaglig uddannelse som enten cand.psych. eller cand.pæd.psych.

Du har teoretisk viden og gerne erfaring i arbejdet med socialt udsatte børn og unge, og du har enten kendskab eller erfaring med de beskrevne arbejdsområder.

Vi lægger vægt på, at du som person er åben, nysgerrig og passioneret og har været/er engageret i studiejob, frivilligt arbejde eller andre aktiviteter, som du brænder for.

Det forventes, at du er tillidsskabende, trofast og troværdig. Du formår at arbejde selvstændigt, kreativt og fleksibelt med en høj grad af faglig integritet. Du har handlekraft, gå-på-mod og god situationsfornemmelse.

Du motiverer og evner samtidig at kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer. Du har gode samarbejdsevner, og det forventes, at du evner at bevare overblikket og være vedholdende selv i pressede situationer. Sidst men ikke mindst brænder du for at gøre en forskel til fordel for børn og unge.

Du er gerne dobbeltsproget grønlandsk/dansk, men dette er ikke en betingelse.

Du skal fremvise og opretholde en ren straffe- og børneattest.

Det får du

Mælkebøttecentret har, fra tidligere, stor erfaring i at give nyuddannede psykologer en god oplevelse i deres første job som færdiguddannede psykologer.

Du får en unik mulighed for at starte en karriere, hvor du kommer til at gøre en forskel for børn og unge i Grønland, idet du bliver et væsentligt aktiv i et kreativt og fagligt udviklende miljø.

Stillingen tilbyder et fagligt og personligt udfordrende job i en humørfyldt, konstruktiv og udviklende organisation. Du får fagligt stærke kollegaer og sparringspartnere og hertil god mulighed for supervision ift. dine arbejdsopgaver.

Du tilknyttes også fra ansættelsens start en onboarding-kollega, som vil være din go-to person i forhold til bl.a. hverdagen udenfor Mælkebøttecentret. Dette kunne være kulturlivet, sociale arrangementer, foreninger mv.

Videreudvikling af dine faglige og personlige kompetencer er et must bl.a. via en spændende hverdag suppleret med mulighed for deltagelse i kurser og relevant faglig efteruddannelse. Ønsker du autorisation er der mulighed for det, og Mælkebøttecentret hjælper dig med planlægning af dette.

Stillingen giver rig mulighed for faglig praktisk erfaring. Du får hurtigt, selvfølgelig efter fælles aftale, et stort ansvar, som gør, at du hurtigt opnår vidtrækkende men også dybdegående erfaring.

Mælkebøttecentret vil også være behjælpelige i forhold til kontakt til erhvervslivet og dermed eventuelle jobmuligheder til din kæreste, samlever etc. i Nuuk.

Der tilbydes bohaveflytning, og der er bolig til stillingen.

Søg stillingen