International Sales Manager til marinebranchen

Interesserer du dig for teknisk løsningssalg, hvor du motiveres af kombinationen mellem den tekniske dialog og den efterfølgende kontraktafklaring?

Vil du være med i udviklingen af løsninger til en sikker og hurtig overgang til en grønnere fremtid

Du får salgsansvaret for Svanehøjs pumpeprogram inden for gasarterne LPG, LNG og CO2 samt Svanehøj Tank Control Systems, hvor dine primære kunder bliver skibsværfter og rederier, som består af nye og nuværende kunder. Du kan over tid forvente rejseaktivitet på op til 50-80 dage årligt, som du selv tilrettelægger.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

  • Planlægge din af egen salgsindsats ud fra den planlagte strategi.
  • Identificere stakeholders og udarbejde salgs- og kundeplaner.
  • Udarbejde tekniske specifikationer, besvare RFQ’s og lave tilbud.
  • Afvikle kundemøder med nye og eksisterende kunder i ind- og udland.
  • Følge op på tilbud og tekniske afklaringer, herunder teknisk og kommerciel sparring, både på de interne linjer og med kunden.

Teknisk stærk salgsprofil med kommerciel interesse

Vi leder efter en kommerciel og teknisk profil som rådgiver og lytter opmærksomt til kunden. Du motiveres af salget og af kunderelationerne. Du har et stærkt drive, du er selvkørende og det falder dig naturligt at etablere og vedligeholde gode relationer til kunder og dine kollegaer. Du er team orienteret og ved at de bedste resultater skabes i samspil med dine kunder, dine kolleger og dig. Du er udadvendt, troværdig og skaber tillid hos kunden gennem din personlighed og faglige viden.

Derudover har du:

  • en relevant baggrund med fokus på både det kommercielle og det tekniske. Måske du har en teknisk uddannelse f.eks. som maskinmester eller lignende som efterfølgende er suppleret med kommerciel erfaring. Alternativt har du en kommerciel uddannelse, hvor du efterfølgende har arbejdet med teknisk salg eller opgaver som relaterer sig til de tekniske udfordringer i dette job.
  • minimum 5 års erfaring med teknisk løsningssalg til den maritime branche.
  • et teknisk mindset og ved at en god teknisk forståelse kan være indgangsvinklen til dialog med kunden og afslutning af salget.

Team fokus og tillidsbaseret ledelse

Hos Svanehøj bliver du en del af en international organisation med omkring 260 medarbejdere, hvor du kommer til at samarbejde med kollegaer fordelt på kontorer i Danmark, Singapore, Japan og Kina. Din arbejdsplads bliver på Svanehøjs hovedkontor i Svenstrup, syd for Aalborg.

Salgsorganisationen arbejder efter moralen ”tillid under ansvar” og du får den nødvendige fleksibilitet til at du kan opnå dine resultater. Samtidig er der respekt for, at du har et liv uden for Svanehøj.
Svanehøj tilbyder lækre kontor faciliteter, gode medarbejderforhold som pensionsordning, kantine og sundhedsforsikring.

Apply for this job