Salgskonsulent

Har du en opdateret salgsværktøjskasse, og vil du være en del af Jysk Fynske Mediers nyoprettede og ambitiøse telesalgsafdeling i Aarhus C?

En travl hverdag med fokus på udvikling af eksisterende samarbejder og etablering af nye kunderelationer

Som salgskonsulent bliver du en del af et fagligt stærkt team. Med reference til teamchefen er det din opgave at sælge, vejlede og rådgive lokale og regionale annoncører om de produkter JFM tilbyder. Det er dit ansvar at drive salgsprocessen og kundedialogen.

Du får mulighed for egen portefølje, hvor dine primære ansvarsområder består af:

  • tilbudsgivning, materialehåndtering og booking af annoncer
  • win-back salg
  • mersalg af flere forskellige produkter, herunder print, radio og digitale produkter til såvel eksisterende som nye kunder
  • at etablere og vedligeholde gode relationer til både kunder og dine kollegaer
  • at sikre en professionel og serviceminded oplevelse i kundens dialog med JFM.

Du er autentisk i dit salg og brænder for at sælge

Du kommer fra en stilling som salgskonsulent eller tilsvarende inden for salg, hvor du er vant til at arbejde i flere forskellige IT-systemer. Du motiveres af salget, du er dygtig til dit håndværk, og du er en god kommunikator som også formår at lytte til kundens behov.

Som person er du tillidsfuld, du tager ansvar for dine opgaver og har lysten og modet til at blive udfordret og dermed udvikle dig. Du har høje standarder for kvaliteten i dit arbejde og trives bedst i et miljø, hvor der er fokus på salgsresultater og performance.

Med dit positive mindset falder det dig naturligt at kommunikere med kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af JFM’s mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Stærk holdånd og store karrieremuligheder

I JFM’s nye telesalgsafdeling får du engagerede kollegaer, hvor god trivsel og en stærk holdånd er hverdag. Ambitionerne er høje og det samme er dine karrieremuligheder.

Du får din daglige gang i Aarhus C, hvor du bliver oplært i rollen som salgskonsulent og får en grundig introduktion til JFM’s produktpakke. Stillingen er fuldtid med hverken aften- eller weekendarbejde.

Du tilbydes en attraktiv fast grundløn og provision uden loft.

Søg stillingen