Udviklingschef

Har du ambitioner om at udvikle fremtidens kvalitetsmaling til miljøbevidste håndværkere og industri? Som udviklingschef hos Beck & Jørgensen leder du laboratoriet og spiller en central rolle i at fastholde virksomheden som teknologisk førende.

Jobbet

Du får ledelsesansvaret for laboratoriet bestående af 6 medarbejdere, som er delt op i udvikling, produktionskontrol og toneservice. Laboratoriet har det daglige ansvar for, at kvalitetskravene implementeres i den løbende udvikling af nye produkter og i optimering af eksisterende produkter.

Med en række produkter, der har fået tildelt EU-miljømærket ”Blomsten”, er det naturligt, at udviklingen foregår med størst mulig hensyntagen til miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. I det daglige arbejder laboratoriet tæt sammen med miljøchefen og produktchefen for at sikre, at den løbende udvikling modsvarer den professionelle brugers krav.

Som udviklingschef bliver det din rolle at have kontakt med Beck & Jørgensens leverandører og samarbejdspartnere i ind- og udland med det formål at følge udviklingen af nye råvarer, så der tages højde for de miljø- og kvalitetskrav, som stilles fra myndighederne og forbrugeren.

Den primære kundegruppe er den professionelle bygningsmaler, hvorfor der lægges vægt på ensartet og høj kvalitet.

Af konkrete opgaver kan nævnes bl.a.:

  • lede, koordinere og motivere medarbejderne i laboratoriet, herunder sikre afdelingens faglige kompetencer I takt med virksomhedens udvikling
  • i samarbejde med produktchefen, udarbejdelse af budget, herunder budgetopfølgning
  • fastlægge og kategorisere råvaredatabasen med optimal udnyttelse af råvarebasen samt sikre alternativer til essentielle råvarer
  • reklamationsbehandling I samarbejde med teknisk service
  • receptoptimeringer I samarbejde med produktionen.

Profilen

Vi søger en dygtig kemiingeniør, gerne med kendskab til maling eller polymerteknologi, som har lyst til at udvikle fremtidens kvalitetsmaling til den miljøbevidste forbruger. Du har min. 5-7 års erfaring fra en lignende stilling.

Som leder er du synlig og en aktiv del af afdelingen, og du kan motivere dine medarbejdere, formidle information og opnå resultater.

Du behersker engelsk og eventuelt tysk i skrift og tale.

Som person er du ekstrovert og har en naturlig interesse for at deltage i relevante faglige netværk. Du er nysgerrig på ny viden indenfor området, og sætter en ære i at være på forkant med udviklingen.

Bliv en del af et dynamisk team

Beck & Jørgensen befinder sig i en særdeles interessant udvikling bl.a. kendetegnet ved lønsom vækst og konstante udviklingsprojekter med kunder. Laboratoriet udgør en vigtig del af grundlaget for virksomhedens forsatte udvikling og succes, og for den rette kandidat indebærer det mange ledelsesmæssige og personlige udviklingsmuligheder.

Virksomhedens fokus på produktinnovation, miljø, bæredygtighed og cirkulærøkonomi åbner mulighed for en interessant faglig udvikling gennem aktiv deltagelse i nationale og internationale netværk af relevans for virksomhedens forretning og aktiviteter.

Beck & Jørgensen er et af de mest velkendte og anerkendte mærker inden for maling og træbeskyttelse i Danmark. Som deres nye udviklingschef bliver du del af en særdeles veletableret, velrenommeret, traditionsrig og økonomisk stabil virksomhed.

Søg stillingen