Engageret kvalitetskoordinator til Migatronic i Fjerritslev

Migatronic er begyndt på en meget spændende strategirejse. Du kan som kvalitetskoordinator komme med på rejsen og få solid indflydelse på, hvordan kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøområdet udvikler sig.

Jobbet

Migatronic søger en fagligt stærk og dedikeret person til at styrke kvalitetsområdet; herunder deres ledelsessystem ISO 9001. Du får en central rolle i virksomheden, hvor du kommer til at samarbejde med alle områder og medarbejdere i Migatronic-koncernen.

Som udgangspunkt vil arbejdsstedet være på hovedkontoret i Fjerritslev, men der vil også være dage i Automation i Aabybro.

Analytiske evner og erfaring med ledelsessystemer

For at få succes i jobbet er dine forudsætninger, at du:

  • har minimum 3 års relevant erhvervserfaring og dokumenterede resultater.
  • har erfaring i vedligeholdelse og opdatering af ledelsessystemer i henhold til ISO 9001, miljøledelsessystem ISO 14001 og arbejdsmiljøledelsessystem ISO 45001. Herunder videreudvikling af ledelsessystemet, som er opbygget i IPW ledelsessystem og med de tilhørende funktioner og underprogrammer. Derfor vil det være en stor fordel, hvis du har kendskab til IPW.
  • gerne har kendskab til GDPR-lovgivning.
  • behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.
  • kan samarbejde med alle niveauer, uanset om det er med topledelsen eller folk i produktionen.
  • har gennemslagskraft og kan skære igennem på en konstruktiv måde.

Har du erfaring med intern og ekstern audit, er det en klar fordel. For den rette person er vi også klar til at investere i en audit-uddannelse.

Migatronic er klar til at investere i dig

Du vil få et grundigt og skræddersyet introduktionsprogram, som sikrer dig grundig indsigt i dine arbejdsopgaver og i Migatronic’s forskellige afdelinger. Du får kolleger, der brænder for deres arbejde og en arbejdsgiver, der er klar til at investere i udviklingen af din karriere.

Du kan blive en del af Migatronics strategirejse og få solid indflydelse på, hvordan kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøområdet samt ESG udvikler sig, og hvor ordentlighed, fleksibilitet og frihed under ansvar er kerneværdier.

Der praktiseres en åben ledelsesstil baseret på inddragelse af medarbejderne, og omgangstonen er uformel og humoristisk.

Du tilbyder

  • Du er udadvendt, positiv og god til at skabe relationer på tværs af afdelinger.
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt, tager ansvar og følger op på opgaver.
  • Du er velformuleret i både skrift og tale på både dansk og engelsk.
  • Du er fortrolig med Office-pakken og har kendskab til IPW-ledelsessystem med tilhørende moduler.

Søg stillingen