Økonomimedarbejder/Financial Specialist til stærkt finansteam

Spændende job i en dynamisk og vækstorienteret international virksomhed med et inspirerende arbejdsmiljø, fagligt dygtige kollegaer, en aktiv personaleforening og med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du vil blive en vigtig del af Finance teamet

Du får reference til selskabets Finance Director og indgår i Group Finance og bliver dermed en del af et ni-personers team. Arbejdspladsen er på RTX’s hovedkontor i Nørresundby.

I nært samarbejde med dine kolleger er dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder i jobbet at:

  • deltage i månedlig, kvartalsvis og årlig regnskabslukning
  • løse opgaver vedrørende moms, skatter og afgifter
  • foretage diverse indrapporteringer til Danmarks Statistik, Intrastat m.v.
  • agere sparringspartner for selskabets kreditor- og debitorbogholder
  • forberede lønkørsler i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartner vedrørende løn (Visma)
  • håndtere forespørgsler vedr. løn/ferie m.v. fra medarbejdere sammen med selskabets HR-funktion
  • medvirke til at udvikle koncernens regnskabs- og økonomiprocesser
  • deltage i forberedelse og betjening af den eksterne revision.

Bred erfaring med økonomiopgaver

Du har solid og bred erfaring med opgaverne i en økonomiafdeling. Den erfaring er samlet over adskillige år, og den kan være samlet i en større eller mindre virksomhed, men den har gjort, at du kan sætte dig ind i de mange forskellige typer af opgaver, som en økonomifunktion skal kunne håndtere. Måske har du tidligere erfaring fra revisionsbranchen eller fra en bred økonomifunktion. Du har lyst til at arbejde med opgaver, der spænder vidt inden for økonomi og løn.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du bevarer overblikket over dine opgaver. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams og er et positivt og tillidsvækkende menneske. Du trives både med tilbagevendende og nye opgaver samt med at arbejde såvel selvstændigt som tæt sammen med dine kolleger.

Du er en rutineret bruger af MS Office, især Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer, gerne NAV. Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

International børsnoteret vækstvirksomhed

En spændende og varieret stilling med gode udviklingsmuligheder i en international børsnoteret vækstvirksomhed med ambitiøse målsætninger. Du får masser af udfordringer, og vil med din indsats kunne gøre en forskel.

Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader i en sund virksomhed med et godt arbejdsklima. Desuden får du gode muligheder for faglig og personlig karrieremæssig udvikling.

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og pensionsordning, attraktiv frokostordning, velfungerende personaleforening m.m.

Søg stillingen