Afd. direktør til opstart af ny afdeling

Du står i spidsen for at udvikle og vækste en helt ny afdeling af en allerede succesfuld virksomhed. Du sætter dit eget team og sikre momentum i udviklingen, der skal realisere HJ Energi ApS’ ambitiøse vækstmål, om at være den foretrukne partner inden for bygningsteknisk rådgivning i det østlige Danmark.

Udvikling og stålsat fokus

HJ-Energi ApS er i rivende udvikling, og virksomheden leder efter en erfaren afdelingsdirektør med den rette mentalitet til at opbygge, drifte og vækste den nye afdeling i Københavnsområdet, HJ-Energi Group A/S.

Med reference til direktør og ejer, Rasmus Hevang Jensen, spiller du en central rolle i virksomhedens fortsatte vækstrejse. I løbet af det første år er dit team sat, og du har opnået vækst i kundegrundlag og omsætning, herunder udvikling af de forskellige forretningsområder.

Det er dig, der:

  • Driver og udvikler HJ-Energi Group A/S
  • Udvikler nuværende og nye forretningsområder
  • Afsøger markedet med henblik på nye kunder og samarbejdspartnere
  • Skaber og vedligeholder netværk og kontakt til relevante, offentlige og private beslutningstagere
  • Supporterer med løsning af ingeniøropgaver
  • Udarbejder tilbud og kontrakter
  • Rekrutterer, udvikler og fastholder medarbejdere
  • Har budget- og økonomiansvar for afdelingen.

Vedholdende og fagligt velfunderet leder

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. ingeniør eller maskinmester.

Desuden har du et solidt, fagligt niveau inden for bygningsteknisk rådgivning og sideløbende med de strategiske og taktiske opgaver i rollen, er du villig til også at udføre operationelle opgaver. Din faglige baggrund er suppleret med erfaring som enten funktions- eller afdelingschef, alternativt som direktør for en mindre virksomhed, hvor du har opnået erfaring med personaleledelse.

Med dit personlige drive formår du at skabe retning og en god og sund kultur for medarbejderne i afdelingen. Samtidig er du drevet af at skabe resultater og motiveres af den udadvendte rolle, hvor du aktiverer dit netværk til potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Din arbejdsstil er karakteriseret ved struktur, vedholdenhed og en analytisk tilgang til opgaverne. Du sætter pris på ordentlighed og loyalitet, hvilket skinner igennem både i dit forhold til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Du taler og skriver både engelsk og dansk.

Stort potentiale med frihed

For den rette kandidat er her muligheden for at sætte holdet i en helt nyopstartet afdeling, der har et uudnyttet potentiale, som den nye afdelingsdirektør får stor indflydelse på, strategisk, taktisk og operationelt. Man får altså i høj grad frihed til at forme og vækste ’sin egen’ afdeling i en allerede succesfuld virksomhed med et solidt fundament.

Søg stillingen