Administrerende direktør til succesfuld SMV

Fuldt P&L-ansvar for en SMV i Kronjylland/Himmerland med en omsætning på et trecifret millionbeløb. Du bliver ansvarlig for eksekvering af strategiplanen samt drift og resultater.

Ansvar for det faglige, forretningsmæssige, administrative og økonomiske

Som administrerende direktør for virksomheden bliver målet fortsat at udvikle virksomheden og sikre stabil drift, høj service og kvalitet og samt gode resultater.

Du forventes at være hands-on ift. at varetage den strategiske udfordring omkring virksomhedens salgs- og markedsaktiviteter, produktion og produktudvikling.

Lige så vigtigt er – i samarbejde med ledergruppen – at have fokus på forandringsledelse og den videre overordnede udvikling og optimering af den samlede organisation. Det er vigtigt at være synlig i organisationen, gå forrest og opbygge en respekt, der nemmest sker ved teknisk interesse og forståelse, da kulturen er præget af en teknisk stolthed omkring produkterne.

Du skal ligeledes løbende sikre et bæredygtigt produktsortiment, som matcher strategien med fokus på grøn omstilling og kundernes efterspørgsel. Du skal være garant for en fortsat solid og veldrevet virksomhed, hvor produktudvikling og processer er på plads.

Af andre væsentlige ansvarsområder kan nævnes:

  • Drive den grønne omstilling, herunder sikre bæredygtige og grønne strategier og løsninger i såvel produkter som i virksomhedens markedsføring.
  • Drive den digitale udvikling – både internt og eksternt.
  • Indgå i tæt samarbejde med/agere sparringspartner for bestyrelsen omkring virksomhedens fremtidige strategiske retning og være bannerfører for gennemførelsen/implementeringen af strategien.
  • Sikre en velfungerende og effektiv organisation kendetegnet ved en stærk virksomhedskultur på tværs af medarbejdergrupper, herunder sikre et godt samarbejde i virksomheden.

Forretningsorienteret naturlig autoritet med troværdighed og tillid

Vi forventer, at du har en solid baggrund fra en produktionsvirksomhed, gerne også med et kommercielt fokus. Du kan dokumentere gode ledelsesmæssige resultater. Du har forventeligt en lang teknisk uddannelse, gerne med en kommerciel overbygning.

Vigtigst er, at du har minimum 10 års ledererfaring og gerne en solid ballast med fra en produktionsvirksomhed.
Du er en udviklingsorienteret, robust person, som besidder en rimelig god struktur, er målrettet, kontaktskabende og igangsættende. Du føler dig klar til at påtage dig et overordnet ansvar for en industrivirksomhed.

Personlige kompetencer:

  • God til at kommunikere mål og forventninger samt sikre et godt samarbejde i virksomheden
  • Lyttende, inspirerende og motiverende som leder
  • Eksekverende og evner at drive og strukturere indsatser og aktiviteter
  • Anerkendende og samlende som leder
  • Inddragende og uddelegerende
  • Ihærdig og selvstændig med høj integritet

Du har ambitioner om at ville gøre en forskel og se en forretning vokse, uden at gå på kompromis med kvalitet og indtjening. Derfor er det vigtigt, at du har gennemslagskraft og besidder et godt drive - dette både i forhold til at nå mål og resultater, men også i forhold til forretningsudvikling og vedligeholdelse af forretningen.

Ambitiøs virksomhed med stærke værdier, et stort vækstpotentiale og et stærkt ejerforhold

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en effektiv, velkonsolideret og international virksomhed, hvor opgaverne løses i tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i et dynamisk og uhøjtideligt miljø. Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Der tilbydes en særdeles spændende og selvstændig stilling med betydelige faglige og personlige udviklingsmuligheder. For den rette kandidat rummer stillingen særdeles gode muligheder for direkte og aktivt at medvirke til den fortsatte udvikling og professionalisering af virksomheden.

Søg stillingen