Teamlead til ’Løn & Personale'

Vil du med dine faglige kompetencer og dit personlige engagement være med til at gøre en forskel for +1000 kollegaer?

Sparringspartner med høj ekspertise indenfor lønfeltet

Kongsvang er en af Danmarks førende servicevirksomheder, hvilket stiller krav til en stærk medarbejderstab – både i driften og i det administrative team.

Derfor er der brug for en Teamlead til ’Løn & Personale’, hvor dit primære ansvar er lønhåndtering og HR-administration. Det vil sige, at du varetager en helt central funktion og får en uhyre vigtig rolle.

Det er dig, der:

  • sikrer stabil lønkørsel til timelønnede
  • yder administrativ support til drift omkring løn- og ansættelsesforhold
  • håndterer fravær, refusion og statistikker på området
  • varetager lønrettelser og -afstemninger
  • oplærer driften i processer, der relaterer sig til administration af timelønnede medarbejdere
  • besvarer spørgsmål og guider i organisationen om løn og overenskomst

Som Teamlead er du faglig ansvarlig og dermed go-to-person for dine 4 kollegaer, hvor der naturligt vil være et overlap med nogle af dine opgaver, og hvor I sammen får enderne til at nå sammen i hverdagen. Derudover har du også tæt kollegaskab med bogholderiet og administrationschefen, der har den overordnede ledelse af afdelingen.

Kongsvang har en yderst velfungerende IT-infrastruktur, hvilket betyder, at langt de fleste procedurer er digitaliseret. Med andre ord er dit job en kombination af komplekse arbejdsprocesser, systematikker og administrative opgaver.

Du har base på hovedkontoret i Åbyhøj.

Du mestrer løndisciplinen til fingerspidserne og deler gerne din viden

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har solid praktisk erfaring med lønhåndtering til (mange) timelønnede i en privat virksomhed.

Du er tilsvarende skarp på IT, gerne NAV/Lessor Payroll og har indsigt i personalejura og overenskomstforhold. Du behøver ikke være ekspert, da Kongsvangs medlemskab i Dansk Industri sikrer, at du altid har adgang til rådgivning på området.

Du er nysgerrig, forandringsparat, og holder dig altid ajour inden for dit felt. Du er ansvarsfuld, vedholdende og ordentlig i dit arbejde og formår at holde hovedet koldt i travle perioder. Desuden sætter du en ære i at yde den bedste support for dine kollegaer.

Engagement og et smittende humør er stærke egenskaber hos dig – og du finder det interessant, at samarbejde med mennesker med forskellige sociale og kulturelle baggrunde.

Medarbejderne er hverdagens helte

Du bliver en del af et tæt forankret team, hvor hverdagen bærer præg af professionalisme, og hvor der samtidig er plads til at have det sjovt!

Kongsvang er en multikulturel virksomhed med højt til loftet, hvor man hver eneste dag arbejder for at skabe de bedst mulige arbejdsbetingelser for medarbejderne og levere de bedst mulige serviceløsninger til kunderne.

Søg stillingen