Business Intelligence Engineer

Vil du have ansvar for at udvikle BI-leverancer og platforme? Trives du i en rådgivende rolle overfor kunder og stakeholders? Kan du agere teknisk sparringspartner for dine kolleger, og dermed omsætte dybdegående dataanalyser til klare konkrete anbefalinger og BI-løsninger?

STEP mangler ikke data, men de mangler dig...

… hvis du kan identificere, strukturere og formidle store datamængder.

Du bliver en del af et team på ca. 30 i Data & Intelligence – alle specialister og vilde med at udvikle tekniske og datadrevne løsninger, der giver STEP og deres kunder en konkurrencemæssig fordel i markedet. I DAD-teamet, som det populært kaldes, sidder dine kollegaer i større teams, der også dækker andre områder som Data Science, Audience & Adtech samt E-mail Automation. I samarbejde med dine kollegaer og en lang række stakeholders kommer du til at arbejde med at identificere forbedringer gennem data, at spotte kundens reelle behov – og udfordre dette behov.

Du refererer til Team Lead og vil samtidig fungere som teknisk sparringspartner. Du hjælper med at løfte niveauet i teamet, og vil være den som dine kollegaer kan spille bold op ad og ikke mindst få inputs fra.

Helt konkret vil dit arbejde bl.a. bestå af:

 • udvikling af Power BI-rapporter og dashboards samt løbende optimering af Business Intelligence-indsatser
 • klargøring, modellering og analysering af data vha. SQL
 • udvikling og vedligeholdelse af automatiske integrationer til datakilder og platforme i Airflow
 • udarbejdelse af kravsspecifikationer
 • rådgivning - internt og eksternt
 • automatisering af manuelle processer.

Med teknisk knowhow, panoramaoverblik og kommercielt mindset

Måske har du en videregående uddannelse inden for økonomi, data eller software – eller også har du taget en anden og lignende vej. Du er på hjemmebane, når det drejer sig om designprincipper, dataplatforme og datahåndtering. Og ikke mindst har du:

 • erfaring med BI, SQL og Python
 • erfaring med dataintegrationer (API'er, databaser o. lign.)
 • en analytisk og struktureret tilgang til problemstillinger
 • en naturlig nysgerrighed og interesse for IT, data og analyse
 • gode formuleringsevner og er kommunikativ stærk.

Som menneske er du meget gerne åben, imødekommende og initiativrig. Du er god til at tackle udfordringer og opgaver, der går dig imod, og er både selvkørende og en teamplayer.

Derfor vil du gerne arbejde hos STEP

Din arbejdsplads på STEPs kontor i Nedergade i Odense ligger tæt på kaffebarer og fredagsbarer. Du bliver en del af en arbejdsplads med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. STEP arbejder inden for den nyeste teknologi og er meget visionære. Der er mange projekter i pipeline og stor diversitet i arbejdsområderne.

Kollektivet, som de ynder at kalde sig, har +150 kollegaer, som udover at repræsentere et bredt fagligt spændfelt også er leveringsdygtige i masser af skæg og ballade på kontorgangene.

Søg stillingen