HS Manager

BEE SAFE er BIRN Groups motto på sikkerhedsområdet.

BIRN søger nu en HS Manager, der kan videreudvikle sikkerhedskulturen frem mod en 0 ulykkes kultur, da nuværende HS-kollega har fået nye og spændende opgaver uden for organisationen.

Om stillingen

Du får et spændende og fagligt udfordrende job i en visionær og fremsynet virksomhed, der har mange nye projekter i støbeskeen. Som en ansvarlig virksomhed har BIRN naturligvis sikkerheden, miljøet, trivslen og arbejdsmiljøet i højsædet. Faktisk på så højt et niveau, at områderne er en del af deres strategiske indsatsområder. Du bliver en del af produktionsledelsen, og du vil referere direkte til virksomhedens Group COO.

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke begrænset hertil eller prioriteret, være at:

 • supportere virksomhedens arbejdsmiljøorganisation, AM-udvalget og AM-grupperne
 • håndtere sikkerhedsprocesserne, herunder: ulykkesanalyser, sikkerhedsobservationer, risikovurderinger og APV
 • drive sikkerhedsprojekter, mikrokampagner og møder på fabrikkerne, herunder sikre rapporteringen internt og eksternt
 • udvikle introduktion og træningsprogrammer for nye og eksisterende medarbejdere
 • definere relevante KPI på arbejdsmiljø og monitorere performance
 • gennemføre sikkerheds-, miljø- og energiaudits og implementere ”Best Practice” på tværs af lokationen og i relevant omfang også på tværs af BIRN koncernen
 • motivere og kommunikere succeser inden for sikkerhed
 • deltage i netværksmøder og holde dig ajour med gældende lovgivning.

Din base er på BIRNs fabrikker i Holstebro, og du supplerer ad hoc med support til datterselskaberne.

Hvem er du?

Du har mindst 5 års erfaring som enten leder eller specialist inden for arbejdsmiljø og sikkerhed, og gerne fra en større produktionsvirksomhed. Du har en relevant teoretisk uddannelse inden for sikkerhedsområdet, gerne på Bachelor niveau eller lignende og gerne et NEBOSH diplom.

Det forventes, at du sikkerhedsmæssigt har arbejdet på strategisk og operationelt niveau, og er auditoruddannet. Du kommunikerer, danner netværk og samarbejder med kolleger på alle niveauer af organisationen. Du agerer empatisk og professionelt med en høj integritet, og du har blik for, at der arbejdes som et team på tværs af koncernen, således at dine resultater og indsatser udbredes til gavn for hele BIRN Group. Derudover har du:

 • kendskab til ISO-standarderne
 • evner til at udføre årsagsanalyser og anvende statistik til problemløsning
 • naturligt flair for IT - herunder særligt MS Office og de relevante offentlige rapporteringssystemer.

Du anlægger en topprofessionel og empatisk vinkel til jobbet. Du er ekstrovert, proaktiv, analytisk og struktureret. Du trives i en omskiftelig hverdag med et væld af spændende og til tider presserende opgaver, der konstant kræver prioritering og fokus.

BIRN tilbyder

Gode og velordnede arbejdsforhold i særdeles flotte og nyrenoverede administrationslokaler, og meget snart får de en ny og lækker kantineordning.

Virksomhedens DNA udspringer fra deres passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår de ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Strategien er klar - vil du med på rejsen?

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til udviklingen og fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske den nye HS Manager.

Søg stillingen