SAP IT-projektleder

Er du klar til at tage næste karriereskridt i en virksomhed, hvor ambitioner er høje, udviklingen går stærkt og jordforbindelsen stadig bevares?

Få en vigtig rolle for den kontinuerlige digitale udvikling

I denne nyoprettede stilling får du ansvaret for projektledelse af og fremdrift i en række centrale og konkrete IT-projekter – herunder opgraderingen af Beck & Jørgensens nuværende SAP-løsning, cybersikkerhed og GDPR-projekter.

Du refererer til økonomidirektøren og indgår i et tæt samarbejde med denne og IT-chefen, som begge har mange års erfaring med opbygning, udvikling og drift af den nuværende SAP-løsning. I stillingen som SAP IT-projektleder kommer du primært til at stå for nye SAP-projekter i tæt dialog med det eksterne konsulenthus, og du får således en central rolle i opbygningen af det IT-system, som skal understøtte forretningen i årene fremover.

Som projektleder får du det operationelle ansvar for projekterne – fra planlægning, hands-on gennemførelse, test og til opfølgning. Desuden sikrer du sammenhængen mellem SAP-projekternes tidsplan og andre udviklingsprojekter i virksomheden.

SAP-specialist med solid forretningsforståelse og projektledererfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse i bagagen og praktisk projektledererfaring med større og komplekse IT-udviklingsprojekter - herunder ansvar for både tid og økonomi.

Det er selvfølgeligt, at du sidder med solid og bred erfaring med SAP-moduler, der understøtter de primære forretningsprocesser i en virksomhed som omfatter produktion, handel og distribution.

Du har solid forretningsforståelse og har en detaljeorienteret, dokumenterende og struktureret tilgang til opgaver. Erfaring med opgradering af en SAP-platform fra R3 til S4 er en fordel, ligesom erfaring med eller kendskab til programmering i ABAP også er en fordel. Der er dog ikke et krav for at få succes i stillingen.

Som person er du god til at skabe og bevare overblikket. Du har gennemslagskraft, er initiativrig og har gode kommunikative evner – både på dansk og engelsk, som du taler og skriver på forretningsniveau.

Beck & Jørgensen har en teamorienteret og inddragende arbejdskultur, og det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsegenskaber og evner at begå dig i alle dele af en moderne produktions-, handels- og distributionsvirksomhed.

Bliv en del af et dynamisk team

I denne stilling får du adgang til en spændende branche i konstant udvikling. Beck & Jørgensen er bl.a. kendetegnet ved lønsom vækst, konstante udviklingsprojekter med kunderne og en mangeårig, stærk miljøprofil.

IT og digitalisering udgør en vigtig del af grundlaget for virksomhedens fortsatte succes, og for den rette kandidat indebærer det konkrete personlige, faglige og ledelsesmæssige karrieremuligheder.

Nøgleværdierne i virksomheden er teamwork, lønsomhed og markedsorientering, og der lægges stor vægt på et uformelt, udviklende og positivt arbejdsmiljø. Mange af dine kommende kollegaer har lang anciennitet i organisationen, en stor faglig viden og et godt kendskab til hinanden – og alle glæder sig til at byde dig velkommen!

Søg stillingen