Skip to main content

Kvalitets- og miljøspecialist

Får du energi af at strukturere og udvikle ambitiøse kvalitets- og miljømål? Og trives du med at yde sparring til ledelsen på kvalitets- og miljøområdet? Så er det måske dig, der er DS Stålprofils nye kvalitets- og miljøspecialist.

Du sikrer virksomhedens fortsatte fokus på udvikling af kvalitetsområdet

DS Stålprofil i Hobro søger en fagligt stærk og dedikeret kvalitets- og miljøspecialist til at styrke bl.a. kvalitetsområdet, herunder deres ledelsessystem ISO 9001. Du får en central rolle i virksomheden, hvor du kommer til at samarbejde på tværs af afdelinger i organisationen, og du får stor indflydelse på, hvordan kvalitets- og miljøområdet udvikler sig.

DS Stålprofil er en af de førende producenter inden for stålbeklædning til tag og facader, og har de sidste 50 år leveret effektive og stærke kvalitetsløsninger til deres kunder. De er de første som er Cradle-to-cradle®-certificerede i deres hovedproduktgruppe, hvilket understreger ambitionen om at tilbyde stærke, bæredygtige løsninger.

Virksomheden består af kompetente og engagerede medarbejdere, og de markerer sig stærkt på markedet med en bæredygtig profil og stærke kvalitetsløsninger - og det vil de gerne blive ved med.

Som virksomhedens kvalitets-og miljøspecialist får du ansvaret for at sikre virksomhedens fortsatte fokus på udvikling af ledelsessystemerne inden for kvalitet og miljø, og du bliver ledelsens repræsentant i kvalitets- og miljøspørgsmål.

Din hovedopgave bliver at sikre, at DS Stålprofils produkter kan indgå i bæredygtigt byggeri gennem samarbejde, dataindsamling og dokumentation. Du får ansvaret for at sikre, at kommende ændringer i standarderne implementeres i virksomhedens kvalitets- og miljøstyringssystem, samt at disse informeres ud og implementeres ved de relevante medarbejdere.

Med reference til produktionschefen kommer du til at:

 • sætte ambitiøse mål inden for ansvarsområdet og udvikle processer til kvalitetssikring
 • analysere og prioritere tiltag, der skaber størst værdi
 • indsamle og analysere kvalitets- og miljødata, som udfærdiges i endelige rapporteringer
 • vedligeholde og udvikle ledelsessystemer i henhold til ISO 9001 og miljøledelsessystemet ISO 14001
 • deltage i implementering af fremtidige ændringer inden for standarderne i hele virksomheden
 • inspirere til initiativer, som bidrager til forandring, f.eks. livscyklusanalyser og cirkularitet i produkter og produktion
 • få ansvar for intern og ekstern audit
 • være projektleder og benytte værktøjer til at udføre kvalitetsledelse inden for ISO-standarder (9001 og 14001).

Du vil indgå i tæt samarbejde med vores øvrige ledere i det daglige.

Miljø og kvalitet

Din uddannelsesmæssige baggrund kan variere, men vi forestiller os, at du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring, med dokumenterede resultater, samt erfaring med vedligeholdelse og opdatering af ledelsessystemer i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Det vigtigste er, at du har:

 • stærke samarbejdsevner og trives med at sparre med kolleger og ledelse
 • samarbejder på alle niveauer, uanset om det er med topledelsen eller folk i produktionen
 • har stærke kommunikative evner, som du anvender, når du følger op på målsætninger
 • arbejder struktureret og har gennemslagskraft

Du er dedikeret i dit arbejde med miljø og kvalitet, og du er drevet af at træde ind i rollen som inspirator og agere support for dine kollegaer på tværs af afdelinger.

Sæt dit præg på DS Stålprofils videre udvikling

Som kvalitets- og miljøspecialist bydes du velkommen i en kultur baseret på ærlighed, samarbejde og kvalitet.

Her får du virkelig mulighed for at sætte agendaen for DS Stålprofils videre udvikling inden for miljø- og kvalitetsområdet. Du tilbydes en attraktiv gagepakke, som udover fast gage indeholder pension og sundhedsforsikring samt div. personalegoder.

Søg stillingen