Skip to main content

Spændende stilling som Kvalitetschef til international fødevarevirksomhed i vækst

Vil du være ansvarlig for kvalitetspolitikken, fødevaresikkerhedsstandarder samt overholdelse af regler på Rose Poultry Denmark A/S’ fødevareproduktionsanlæg i Vinderup og Skovsgaard? Og har du lyst til at være en del af en stor international koncern præget af stor vækst, faglighed og udvikling?

Løbende forbedringer og fremme en stærk fødevaresikkerhedskultur

Du spiller en central rolle i at sikre, at alle krav til fødevarekvalitet og -lovgivning overholdes samtidig med, at du vedligeholder og forbedrer kvalitetsikringssystemet.

Din primære arbejdsplads vil være i Vinderup. Som medlem af både den nationale ledelsesgruppe og fabriksledelsen stræber du efter den højeste produktkvalitet, effektive produktionsprocesser og overholdelse af lovgivningen.

Du vil drive løbende forbedringer, fremme en stærk fødevaresikkerhedskultur og iværksætte kvalitetssikringsinitiativer for at sikre optimale standarder i fødevareforarbejdning og produktion

I denne spændende rolle får du ansvaret for det lokale kvalitetsarbejde på fabrikkerne i både Vinderup og Skovsgaard, godt hjulpet af dygtige kolleger i kvalitetsteamet og andre afdelinger. Du vil naturligt have en stor kontaktflade både internt og eksternt i Rose Poultry, og du kan se frem til en alsidig hverdag med spændende opgaver i samarbejde med kunder, myndigheder, fabriksledelse, salg og produktudvikling.

Du får ansvaret for følgende opgaver:

  • Ledelses af dit kvalitetsteam fordelt på to lokationer
  • Holde kvalitetsmanualen opdateret samt sikre korrekt dokumentation og rapportering af kvalitetsdata.
  • Sikre, at fabrikkens kvalitetssystem opfylder lovgivningsmæssige og kundespecifikke krav, herunder holdbarhedstest, sensoriske vurderinger, specifikationer, rapportering og særlige krav.
  • Bidrage til handlingsplaner og deltage i projekter for kvalitetsforbedringer.
  • Drive løbende forbedringer af fødevaresikkerhed og kvalitet ved at implementere best practice og styrke en stærk fødevaresikkerhedskultur.
  • Håndtere både interne og leverandørrelaterede afvigelser, håndtere kritiske reklamationer, koordinere sporbarhedstest samt gennemføre årsagsanalyser.
  • Holde dig opdateret om udviklingen inden for kvalitetssikring i fødevareindustrien.
  • Udføre træning, igangsætte forbedringsprojekter inden for kvalitet og fødevaresikkerhed samt sikre overholdelse af HACCP, virksomhedens retningslinjer og sikkerhedsregler.
  • Udarbejde online træningsmateriale og gennemføre kvalitetstræning.

Relevant erhvervsbaggrund inden for fødevareindustrien

For at få succes i denne rolle skal du kunne overbevise og inspirere dine kolleger til at tage nye metoder i brug og standardisere arbejdsgange. Du kan udvikle en klar vision og omsætte den til konkrete handlinger.

Du trives i et dynamisk og tværfagligt miljø, hvor du leder kvalitetsinitiativer og driver forandringer.
Din entusiasme og stærke analytiske evner hjælper dig med at opbygge en bæredygtig og bredt forankret kvalitetskultur.

Hvis du kan genkende dig selv i nedenstående profil, vil vi meget gerne høre fra dig:

  • Relevant uddannelses- og erhvervsbaggrund inden for fødevareindustrien.
  • Minimum 5-10 års erfaring med kvalitetsledelse i fødevaresektoren – gerne fra detailhandel, friskvareproduktion eller storskalaproduktion.
  • Indgående kendskab til BRC, IFS, HACCP og fødevaresikkerhedssystemer.
  • Erfaring med ledelse af teams og strategisk håndtering af kvalitetsprocesser.
  • Stærke evner til problemløsning, struktureret tilgang og evne til at arbejde under tidspres.
  • Fremragende kommunikationsevner på engelsk.
  • Villighed til at rejse mellem lokationer og arbejde fleksibelt efter driftsmæssige behov.

For at lykkedes i denne rolle, er det vigtigt at du som person er struktureret, målrettet, pragmatisk og at du er yderst beslutningsdygtig samt at du har stærke analytiske evner.

Du er i jobbet i kontakt med mange forskellige stakeholders på daglig basis og skal sikre optimal planlægning og drift i egen Kvalitetsafdelingen, hvorfor det er vigtigt med imødekommenhed og gode kommunikationsevner.

Som kvalitetschef , skal du kunne udvise selvstændighed, være facilitator og udvise stor ansvarsfølelse for egne og teamets opgaver og ledelse af dit team.

Samarbejdsorienteret og åbent miljø, hvor innovation og teamwork værdsættes

Som kvalitetschef hos Rose Poultry i Vinderup og Skovsgaard – med reference til både Group Director Quality og den administrerende direktør i Danmark – får du en udfordrende og selvstændig stilling i en innovativ og pragmatisk virksomhed med internationale møder og projekter.

Som en vigtig del af ledergruppen vil du lede kvalitetsinitiativer med stor selvstændighed – og samtidig modtage den nødvendige støtte.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn, som afspejler dine kvalifikationer og erfaring, samt en attraktiv gage med personalegoder. Derudover får du gode muligheder for både personlig og faglig udvikling samt karrierefremgang.

Søg stillingen