Projektleder til fjernvarmeledningsprojekter

Viborg Varme søger en dygtig projektleder til fjernvarmeprojekter inden for transmission, nyudstykninger og mindre renoveringsprojekter. Har du lyst til at arbejde med fremtidens varmeforsyning i Viborg?

Jobbet

Vi søger en projektleder med erfaring fra anlægsbranchen. Din primære arbejdsopgave er projektledelse og tilsyn med udrulning af fjernvarme for transmission, distributionsledninger i nye udstykninger samt mindre renoveringsprojekter. Endvidere vil arbejdsopgaverne bestå i at give input til den forudgående projektering af områderne, og den efterfølgende dokumentation af projekterne.

Arbejdet omfatter koordinering med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, så du skal være god til at samarbejde. Du skal også være i stand til at have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket og arbejde struktureret.

Du skal trives med at arbejde selvstændigt og være forudsigende i arbejdets fremgang, være opsøgende, vedholdende og grundig. Du vil være i reference til Distributionschefen, men arbejde tæt sammen med Ledningsmesteren i koordineringen af projekterne.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Projektledelse og tilsyn med fjernvarmeprojekter.
  • Kontakt til kunder/forbrugere, leverandører, underentreprenører og myndigheder.
  • Styring af indhyrede rørlæggere og indhyrede jordentreprenører
  • Kvalitetstyring
  • Styring af projektøkonomi.

Derudover skal du arbejde med projektering herunder beskrivelser, beregning, tegning og dokumentation. Desuden skal du indgå i rådighedsvagten udenfor normal åbningstid.

Evne og lyst til at samarbejde med alle interessenter

Du har erfaring med projektledelse, herunder samarbejde med rådgivere, entreprenører og myndigheder og gerne med anlægsopgaver, f.eks. fjernvarme, eller andre jordforlagte ledningsanlæg.

Du har en relevant teknisk uddannelse og gode formuleringsevner i skrift og tale på dansk. Hvis du har kendskab til AutoCAD er det en fordel, men bestemt ikke afgørende.

Du har evnen til at arbejde med gængse IT-programmer som f.eks. Officepakken og lysten til at sætte dig ind i nye programmer som fx koordinerings- og planlægningsværktøjer.

Som person er du struktureret og serviceminded. Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt, at du har ordenssans og kan håndtere afbrydelser og ændringer i prioriteringer. Og, at du endvidere er ærlig i din kommunikation til samarbejdspartnere og interessenter.

Dygtige og hjælpsomme kollegaer til sparring og udvikling

Vi tilbyder et job i en virksomhed kendetegnet af spændende udfordringer og gode relationer. Vi tilbyder et udviklende job på en arbejdsplads med et godt socialt og fagligt miljø. Omgangstonen er præget af humor og hjælpsomhed. En vigtig del i vores samarbejdsform er sparring om opgaverne, med henblik på fælles forståelse og fælles læring, så arbejdet indebærer en stor kontakt i hele organisationen.

Derudover tilbydes du følgende:

  • Gode ansættelsesforhold
  • Gage som modsvarer stillingskravene
  • Gode arbejdsvilkår i fleksible rammer
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling
  • Samarbejde med kompetente kollegaer.

I Viborg Varme er der højt til loftet, og her er plads til at få en god ide, udvikle den og følge den helt til dørs. Vi arbejder strategisk, tværfagligt og projektorienteret. Vi lægger vægt på høj faglighed, udvikling og trivsel i en velfungerende afdeling med dygtige kompetente medarbejdere.

Apply for this job